Rummen & Glamping

Alla våra rum har direkt access från trädgården

RUM 1. "VAGNHÄRAD" är 18kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch som har två trappstegs nivåskillnad. Samtliga rum har egen uteplats.

RUM 2. "TROSA" är 27kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats.

RUM 3. "SILLEN" är 23kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats.

RUM 4. "SUND" är 24kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats.

RUM 5. "LUNDBY" är 25kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats.

RUM 6. "WAPPERSTA" är 25kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Detta rum är tillgänglighetsanpassat.

RUM 7. "SVITEN" är 55kvm stor och består av två sovrum, ett badrum med toalett/dusch, vardagsrum med soffa, fåtöljer och vedkamin för extra mys. Det större sovrummet har en King Size säng och det mindre sovrummet har en Queen Size säng, samtliga bäddade med ekologisk Satin. Sviten har en egen liten trädgård med uteplats. I Sviten kan upp till 4 personer bo samtidigt.

GLAMPING "BERGET" är 20,5kvm med en King Size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Tälten delar badrum och finns vid huvudbyggnaden. Varje tält har på sin privat terrass en egen utomhusdusch med varmt vatten.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

GLAMPING "ÖVRE" är 19,6kvm med en Queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Tälten delar badrum och finns vid huvudbyggnaden. Varje tält har på sin privat terrass en egen utomhusdusch med varmt vatten.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

GLAMPING "NEDRE" är 19,6kvm med en Queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Tälten delar badrum och finns vid huvudbyggnaden. Varje tält har på sin privat terrass en egen utomhusdusch med varmt vatten.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

Scroll to Top