Rummen

Är 18kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch som har två trappstegs nivåskillnad. Rummet med dess uteplats har utsikt mot den stora trädgården och en glimt av sjön.

Är 27kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Rummet med dess uteplats har utsikt mot sjön och den stora trädgården.

Är 23kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Från rummet med dess uteplats är det utsikt mot sjön och den stora trädgården.

Är 24kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Från rummet med dess uteplats är det utsikt mot Svitens trädgård och hästhagen.

Är 25kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Från rummet är det utsikt mot den stora trädgården och från terrassen en glimt av sjön.

Är 25kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Rummet har utsikt mot den stora trädgården och från uteplatsen en glimt av sjön. Rummet är tillgänglighetsanpassat.

Sviten är 55kvm stor och består av två sovrum, ett badrum med toalett/dusch, vardagsrum med soffa, fåtöljer och vedkamin för extra mys. Det större sovrummet har en King Size säng och det mindre sovrummet har en Queen Size säng, samtliga bäddade med ekologisk Satin. Sviten har en egen liten trädgård med uteplats. I Sviten kan upp till 4 personer bo samtidigt.

I vår övre glamping har ni en Queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Från terrassen är det vacker utsikt över sjön. Toalett och dusch delas med vårt nedre glampingtält och finns vid huvudbyggnaden, 50m från Glampingen. Namnen "Övre" och "Nedre" beskriver tältens placering till varandra.

I vår nedre glamping har ni en Queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Från terrassen är det vacker utsikt över sjön. Toalett och dusch delas med vårt övre glampingtält och finns vid huvudbyggnaden, 50m från Glampingen. Namnen "Övre" och "Nedre" beskriver tältens placering till varandra.

Scroll to Top