Jobba på Sund Nergården!

En oas i den sörmländska idyllen med stora ambitioner.

Sund Nergården ligger vackert vid sjön Sillen och erbjuder harmoniska rum med avkopplande bad i en fantastisk miljö där upplevelserna kring mat och dryck står i centrum.

Vi som jobbar här är ett litet men starkt och familjärt team drivna av visionen om en rofylld plats att njuta i. Vi tror att trivseln i teamet och glädje på jobbet avspeglar sig i vår höga ambition om kvalitet och omtanke gentemot våra gäster och deras upplevelse.

Vi är otroligt stolta över våra höga gästomdömen och söker dig som trivs med och månar om att hålla samma höga nivå till varje gäst varje dag.

IMG_3921
IMG_1622

Sommar 2024

Inför sommaren 2024 behöver vi utöka med fler personer i vårt team och vi söker dig som vill hålla samma höga nivå till varje gäst varje dag! 

Det är i första hand från maj - september men med goda möjligheter till förlängning och vi söker följande: 

Kock
Vi lagar mat från lokala råvaror till våra fasta tre-& femrättersmenyer och söker dig med tidigare erfarenhet från kockyrket på en liknande nivå. Trivs du att jobba i ett litet familjärt team är du varmt välkommen med din ansökan. Vi söker både heltid samt extra vid behov.  

Servis
Passion för mat, dryck och service! Vi söker dig med tidigare erfarenhet från servisyrket på en liknande nivå. Trivs du att jobba i ett litet familjärt team är du varmt välkommen med din ansökan. Vi söker både heltid samt extra vid behov. 

Housekeeping
Rätt person är viktigare än tidigare erfarenhet då utbildning sker på plats. Trivs du att jobba i ett litet familjärt team är du varmt välkommen med din ansökan. Vi söker minst två personer för timanställning.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till johan@sundnergarden.se

Spontanansökan

Vi som jobbar här är kockar, servitörer, frukostvärdar, lokalvårdare och sommelierer. Vi rekryterar ibland heltidstjänster och ofta dig som kan jobba extra vid behov

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till johan@sundnergarden.se

IMG_2519
Rulla till toppen