Jobba på Sund Nergården!

En oas i den sörmländska idyllen med stora ambitioner.

Sund Nergården ligger vackert vid sjön Sillen och erbjuder harmoniska rum med avkopplande bad i en fantastisk miljö där upplevelserna kring mat och dryck står i centrum.

Vi som jobbar här är ett litet men starkt och familjärt team drivna av visionen om en rofylld plats att njuta i. Vi tror att trivseln i teamet och glädje på jobbet avspeglar sig i vår höga ambition om kvalitet och omtanke gentemot våra gäster och deras upplevelse.

Vi är otroligt stolta över våra höga gästomdömen och söker dig som trivs med och månar om att hålla samma höga nivå till varje gäst varje dag.

IMG_3921
IMG_1622

Servis - Sommarsäsong

Nu söker vi ytterligare servis till sommarsäsongen på hel- eller deltid samt extra vid behov. Vi ser att du har erfarenhet från servisyrket och är van att arbeta i en miljö som ställer höga krav. Du kommer jobba i ett sammansvetsat team men också behöva vara självgående och ta egna beslut. Hos oss får man arbeta med lokalt producerad mat och hantverksmässigt/småskaligt producerad dryck. 

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till johan@sundnergarden.se 

Kock - Sommarsäsong

Nu söker vi ytterligare kock till sommarsäsongen på hel- eller deltid samt extra vid behov. Vi ser att du har erfarenhet från kockyrket och är van att arbeta i en miljö som ställer höga krav. Du kommer jobba i ett sammansvetsat team men också behöva vara självgående och ta egna beslut. Hos oss får man arbeta med fantastiska lokala råvaror som utmanar till kreativitet och flexibilitet.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till johan@sundnergarden.se 

Lokalvårdare - Extra vid behov & sommarsäsong

Vi söker lokalvårdare! Både extra vid behov från och med nu samt till sommarsäsongen på halv- eller deltid. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi söker dig som gillar att arbeta i en miljö som ställer höga krav. Du kommer jobba i ett sammansvetsat team men också behöva vara självgående och ta egna beslut. 

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till johan@sundnergarden.se 

Spontanansökan

Vi som jobbar här är kockar, servitörer, frukostvärdar, lokalvårdare och sommelierer. Vi rekryterar ibland heltidstjänster och ofta dig som kan jobba extra i högsäsong eller vid speciella events.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till johan@sundnergarden.se

IMG_2519
Scroll to Top