Sund Nergården söker ytterligare en kock!

En oas i den sörmländska idyllen med stora ambitioner.

Sund Nergården ligger vackert vid sjön Sillen och erbjuder harmoniska rum med avkopplande bad i en fantastisk miljö där upplevelserna kring mat och dryck står i centrum.

Vi som jobbar här är ett litet men starkt och familjärt team drivna av visionen om en rofylld plats att njuta i. Vi tror att trivseln i teamet och glädje på jobbet avspeglar sig i vår höga ambition om kvalitet och omtanke gentemot våra gäster och deras upplevelse.

Vi är otroligt stolta över våra höga gästomdömen och söker dig som trivs med och månar om att hålla samma höga nivå till varje gäst varje dag.

IMG_3921
IMG_1622

Erfaren kock på hel- eller deltid

Nu söker vi ytterligare en kock till oss på Sund Nergården. Vi ser att du har gedigen erfarenhet från kockyrket och är van att arbeta i en miljö som ställer höga krav. Du kommer jobba i ett sammansvetsat team men också behöva vara självgående och ta egna beslut.

Hos oss får man arbeta med fantastiska lokala råvaror som utmanar till kreativitet och flexibilitet beroende på säsong. För rätt person finns det stora möjligheter att påverka utvecklingen av menyer och gästupplevelsen i stort tillsammans med både köksmästare och ägare.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@sundnergarden.se

Spontanansökan

Vi som jobbar här är kockar, servitörer, frukostvärdar, lokalvårdare och sommelierer. Vi rekryterar ibland heltidstjänster och ofta dig som kan jobba extra i högsäsong eller vid speciella events.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@sundnergarden.se

IMG_2519
Scroll to Top