Julimeny på Sund Nergården - Gäller till 5/8 m. reservation för ändringar

Tilltugg

Amuse-bouche

Hembakt bröd med getsmör från Löts Gårdsmejeri och pålägg

Home made bread with goat butter and accompaniments

Grönsaker från Wappersta trädgård serveras med brynt smörskum, svarvad potatis, pressgurksgelé och gravade tomater

Vegetables from Wappersta Farm served with browned butter foam, potatoes, jelly of pickled cucumber and cured tomatoes

Älgrygg från Arvidsjaur med vilt-& svampsky, kallrökt älgkorv fylld med hjortron och granskott samt nattbakad kålrot

Back of elk from Arvidsjaur with smoked elk sausage stuffed with cloudberry and spruce shoots served with baked swedish turnip

Jordgubbstartlette serveras med parfait gjord på macadamian och salt kola

Strawberry tartlette served with parfait of macadamian and salted caramel

Paketpris för ovan meny

Sek 595 /person

Vinpaket, ett glas till varje rätt

Från Sek 370 /person

Vinprovarpaket, lite mindre i glasen men två viner till förätten och varmrätten och ett vin till desserten

Från Sek 535 /person

Take Away Meny - Gäller till 5/8 m. reservation för ändringar

Grönsaker från Wappersta trädgård serveras med brynt smörskum, svarvad potatis, pressgurksgelé och gravade tomater

Älgrygg från Arvidsjaur med vilt-& svampsky, kallrökt älgkorv fylld med hjortron och granskott samt nattbakad kålrot

Jordgubbstartlette serveras med vaniljcréme

Pris för Take Away Meny

Sek 350 /person

Finns att hämta dagligen mellan kl 16.00-18.00, men behöver förbeställas senast 2 dagar före och finns endast ett begränsat antal/dag.

Scroll to Top