Rum & Glamping

RUM 5. "LUNDBY" är 25kvm stort, har en king size säng från Carpe Diem bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats. För fler faciliteter se första sidan.

RUM 6. "WAPPERSTA" är 25kvm stort, har en king size säng från Carpe Diem bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Detta rum är tillgänglighetsanpassat.
För fler faciliteter se första sidan.

RUM 7. "VAGNHÄRAD" är 18kvm stort, har en king size säng från Carpe Diem bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch som har två trappstegs nivåskillnad. Samtliga rum har egen uteplats. För fler faciliteter se första sidan.

RUM 8. "TROSA" är 27kvm stort, har en king size säng från Carpe Diem bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats. För fler faciliteter se första sidan.

RUM 9. "SILLEN" är 23kvm stort, har en king size säng från Carpe Diem bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats.

RUM 10. "SUND" är 24kvm stort, har en king size säng från Carpe Diem bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Samtliga rum har egen uteplats.

RUM 11. "LÖVSTA" (Sviten) är 55kvm stor och består av två sovrum, vardagsrum, vedkamin och ett badrum med toalett/dusch. Det större sovrummet har en king size säng från Carpe Diem och det mindre sovrummet har en queen size säng från Hästens, samtliga bäddade med ekologisk Satin. Sviten har en egen liten trädgård med uteplats. I "Lövsta" kan upp till 4 personer bo samtidigt.

GLAMPING "BERGET" är 20,5kvm med en king size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Toaletter finns vid huvudbyggnaden som delas med de andra två tälten. Varje glamping har en egen terrass med utedusch.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

GLAMPING "ÖVRE" är 19,6kvm med en queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Toaletter finns vid huvudbyggnaden som delas med de andra två tälten. Varje glamping har en egen terrass med utedusch.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

GLAMPING "NEDRE" är 19,6kvm med en queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Toaletter finns vid huvudbyggnaden som delas med de andra två tälten. Varje glamping har en egen terrass med utedusch.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

Tips! Eventuella avbokningar läggs även ut på vår Instagram "Story" @Sundnergarden, så följ oss gärna där.

Vill du boka din vistelse med ett presentkort, kontakta oss så hjälper vi er!

Scroll to Top