Rum & Glamping

...

Våra tre nya rum en våning upp är nu bokningsbara!

 

Samtliga av våra rum har entréer från "trädgården" och är personligt inredda med king size säng från Carpe Diem förutom "Svitens" mindre sovrum som har en Queen size säng av märket Hästens. Rummen har tv och fritt WiFi. Sängar är bäddade med sänglinne av ekologisk bomullssatin. Badrummen är utrustade med toalett och dusch och produkterna kommer från Björk & Berries. I minibaren ingår alkoholfri dryck och snacks. Önskar du bo med hund, kontakta oss direkt så hjälper vi dig. För fler faciliteter se bilder och text på första sidan.

RUM 1. "SJÖLUNDA" är en av våra två juniorsviter med sjöutsikt som du hittar en våning upp utan hiss.

RUM 2. "HÄSTHAGEN" är en av våra två juniorsviter med sjöutsikt som du hittar en våning upp utan hiss.

RUM 3. "BLOMBACKA" är vårt dubbelrum med snedtak som du hittar en våning upp utan hiss. Från gavelfönsterna har du vacker utsikt över trädgården och från takfönstret sjöutsikt.

RUM 4. "VÄSTERLJUNG" (Beräknas bli bokningsbart i början på nästa år) är ett av våra nya rum som du hittar på bottenplan. Rummet har sjöutsikt och kommer att vara tillgänglighetsanpassat.

RUM 5. "LUNDBY" är 25kvm och har utsikt över trädgård.
Obs! Ett trappsteg upp till entrén.

RUM 6. "WAPPERSTA" är 25kvm och har utsikt över trädgård.
Detta rum är tillgänglighetsanpassat.

RUM 7. "VAGNHÄRAD" är 18kvm och har utsikt över trädgård. Detta rum har nivåskillnad till badrummet.

RUM 8. "TROSA" är 27kvm och har utsikt över trädgård och sjö.

RUM 9. "SILLEN" är 23kvm och har utsikt över trädgård och sjö.

RUM 10. "SUND" är 24kvm och har utsikt över trädgård och hästhage.

RUM 11. "LÖVSTA" (Sviten) är en egen byggnad om ca 55kvm och består av två sovrum och ett vardagsrum med vedkamin och utsikt över hästhagen. Det större sovrummet är möblerat med en king size säng från Carpe Diem och det mindre här en queen size av märket Hästens. Här kan upp till 4 personer bo samtidigt.

Detta rum är bokningsbart t.o.m 31/12 2022

 

GLAMPING "BERGET" har en king size säng bäddad med sänglinne av ekologisk bomullssatin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Toaletter finns vid "huvudbyggnaden" som delas med de andra två tälten. Varje glamping har en egen terrass med varm utedusch.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

Glampingen är bokningsbar från 1/6 -23 t.o.m 27/8 -23.

GLAMPING "ÖVRE" har en queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk bomullssatin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Toaletter finns vid "huvudbyggnaden" som delas med de andra två tälten. Varje glamping har en egen terrass med varm utedusch.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

Glampingen är bokningsbar från 1/6 -23 t.o.m 27/8 -23.

GLAMPING "NEDRE" har en queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk bomullssatin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Toaletter finns vid "huvudbyggnaden" som delas med de andra två tälten. Varje glamping har en egen terrass med varm utedusch.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

Glampingen är bokninsbar från 1/6 -23 t.o.m 27/8 -23.

Tips! Eventuella avbokningar läggs även ut på vår Instagram "Story" @Sundnergarden, så följ oss gärna där.

Vill du boka din vistelse med ett presentkort, kontakta oss så hjälper vi er!

Scroll to Top