Rummen & Glamping

Alla våra rum har direkt access från trädgården

RUM 1. "VAGNHÄRAD" är 18kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch som har två trappstegs nivåskillnad. Rummet med dess uteplats har utsikt mot den stora trädgården och en glimt av sjön.

RUM 2. "TROSA" är 27kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Rummet med dess uteplats har utsikt mot sjön och den stora trädgården.

RUM 3. "SILLEN" är 23kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Från rummet med dess uteplats är det utsikt mot sjön och den stora trädgården.

RUM 4. "SUND" är 24kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Från rummet med dess uteplats är det utsikt mot Svitens trädgård och hästhagen.

RUM 5. "LUNDBY" är 25kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Från rummet är det utsikt mot den stora trädgården och från terrassen en glimt av sjön.

RUM 6. "WAPPERSTA" är 25kvm stort, har en King Size säng bäddad med ekologisk Satin, och ett badrum med toalett/dusch. Rummet har utsikt mot den stora trädgården och från uteplatsen en glimt av sjön. Detta rum är tillgänglighetsanpassat.

RUM 7. "SVITEN" är 55kvm stor och består av två sovrum, ett badrum med toalett/dusch, vardagsrum med soffa, fåtöljer och vedkamin för extra mys. Det större sovrummet har en King Size säng och det mindre sovrummet har en Queen Size säng, samtliga bäddade med ekologisk Satin. Sviten har en egen liten trädgård med uteplats. I Sviten kan upp till 4 personer bo samtidigt.

GLAMPING "BERGET" är 20,5kvm med en King Size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Från den privata terrassen är det utsikt över den stora gräsmattan och sjön. Tälten delar badrum och finns vid huvudbyggnaden. Varje tält har en egen utomhusdusch med varmt vatten.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

GLAMPING "ÖVRE" är 19,6kvm med en Queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Från terrassen är det vacker utsikt över sjön. Tälten delar badrum och finns vid huvudbyggnaden. Varje tält har en egen utomhusdusch med varmt vatten.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

GLAMPING "NEDRE" är 19,6kvm med en Queen size säng bäddad med sänglinne av ekologisk satin. Inredningen gör så att du får känslan av att du bor i ett "vanligt" rum fast du är mitt i naturen. Från terrassen är det vacker utsikt över sjön. Tälten delar badrum och finns vid huvudbyggnaden. Varje tält har en egen utomhusdusch med varmt vatten.
- max 2 pers och inga husdjur i något utav tälten.

Scroll to Top