Så hanterar vi Covid-19

Uppdatering med anledning av de nya restriktionerna som gäller från 24/11

Vi håller fortsatt vårt lilla hotell öppet och vi placerar inte fler än 8p vid samma bord. Hos oss är det inte fler än 16p i restaurangen som är avsedd för 30p.

Från den 20/11 kommer vi att sluta servera alkohol från 22.00 och restaurangen stänger vid 22.30 vilket innebär att sista tid att komma till middag är 20.00 (tidigare 21.00).

Information till våra gäster med anledning av Covid-19!

Det är en märklig och orolig tid just nu och det är såklart ytterst viktigt för oss att våra gäster och personal skall känna sig trygga under sitt besök hos oss. 

Vi är ett litet hotell och restaurang som på många sätt var anpassat för Corona långt före vi ens visste att denna pandemi fanns. Med det sagt så följer vi naturligtvis alla de restriktioner som finns samt håller hos hela tiden uppdaterade på eventuellt nya.

Alla vår rum har separat entré direkt från trädgården och det finns inga korridorer eller hissar där ni riskerar att möta andra gäster. 

I matsalen är det gott om plats mellan borden (minst 1,5m men oftast mer) och vi tar för tillfället inte emot några andra gäster till restaurangen än de som bor hos oss. Det betyder att om det är fullbokat hos oss så är det max 16p i matsalen som vanligtvis kan ta emot ca 30p. Vi börjar att servera middag från 17.00 och vill att ni sätter er till bords före 20.00 vilket också innebär att alla inte kommer äta middag samtidigt. 

Vid städningen så använder vi bakteriedödande desinfektionsmedel på alla ytor i både rummen och de allmänna utrymmena. Det är inget vi har anpassat för Corona utan något vi alltid har gjort och alltid kommer göra. Vi desinficerar allmänna ytor såsom dörrhandtag, kortterminaler etc kontinuerligt och det finns rikligt med handsprit i alla allmänna utrymmen samt på rummen.

Vi serverar vår frukost från buffé mellan kl 08.00 – 10.30. De flesta utav gästerna kommer runt 09.00 så om man inte vill äta frukost med så många andra är 08.00 eller 10.00 en bra tid att komma. Men som sagt det är inte mer än max 16p som äter frukost hos oss. Om ni inte vill plocka mat från en buffé så meddela oss det vid incheckning så serverar vi er det vid bordet istället. 

Vi tror också på det personliga ansvaret och att varje gäst tar eget ansvar för att man tvättar händerna, använder handsprit och håller avstånd till andra gäster. Och vi kommer absolut se till att det finns möjlighet för våra gäster att göra just detta!

Detta gäller naturligtvis även oss alla som jobbar här. Vi håller avstånd, tvättar och spritar våra händer samt stannar hemma vid minsta symtom. 

Vi känner oss trygga med att vi har skapat alla förutsättningar för att det skall vara så säkert som möjligt för våra gäster att besöka oss, och vi hoppas att ni också ska göra det! 

Varmt välkomna!

Niklas & Johan med personal

Scroll to Top